Datum: Spreker: Onderwerp:
vr  03-feb Henk mink
Van Apollo naar Artemis
  In de komende jaren wil NASA de eerste astronauten op de maan laten landen sinds 1972, inclusief de eerste vrouw die naar het maanoppervlak reist.  In de voetsporen van het Apollo-programma, zou deze 21e-eeuwse maancampagne, Artemis genaamd, de mensen al in 2025 naar het oppervlak van de maan kunnen terugbrengen.
vr  10-feb Eef Boschman Over Bejaarde Sterren
  In het grootste deel van zijn leven is een ster haast onveranderlijk. Maar het einde van dit leven is een spektakel en de erfenis die wordt achtergelaten bestaat uit een een klomp bizarre materie en een wolk stof die de primaire ingrediënten voor leven bevat. In dit verhaal gaan we In op hetgeen we wel en niet begrijpen van deze bijzondere levensfase van een ster en de restanten die overblijven.
vr  17-feb Channah Vogel
Ruimte Elektronica
 

Channah bespreekt het bouwen van elektronica voor ruimte toepassingen. Het ontwerp proces en de te nemen stappen die daarbij komen kijken.

vr  24-feb Sterrenwacht open   19:30-22:00             Landelijke Sterren kijkdagen
  Geen jeugdgroep maar de kinderen zijn natuurlijk wel welkom!
Op vrijdagavond, tussen 19:30- 22:00, is Sterrenwacht Saturnus tijdens de landelijke sterren kijkdagen geopend. Belangstellenden kunnen met eigen ogen door de telescopen naar de sterrenhemel kijken. Bij slecht weer is er een alternatief programma met informatie over sterrenkunde als hobby.
za  25-feb Sterrenwacht open                               Landelijke Sterren kijkdagen
  Geen jeugdgroep maar de kinderen zijn natuurlijk wel welkom!
Op zaterdagmiddag, tussen 13:30- 17:00, en op zaterdagavond tussen 19:30 - 22:00 is  Sterrenwacht Saturnus tijdens de landelijke sterren kijkdagen geopend. Belangstellenden kunnen met eigen ogen door de telescopen naar de sterrenhemel kijken. Bij slecht weer is er een alternatief programma met informatie over sterrenkunde als hobby.
zo  26-feb Sterrenwacht open                               Landelijke Sterren kijkdagen
  Geen jeugdgroep maar de kinderen zijn natuurlijk wel welkom!
Op zondagmiddag, tussen 13:30- 17:00, en op zondagavond tussen 19:30 - 22:00 is  Sterrenwacht Saturnus tijdens de landelijke sterren kijkdagen geopend. Belangstellenden kunnen met eigen ogen door de telescopen naar de sterrenhemel kijken. Bij slecht weer is er een alternatief programma met informatie over sterrenkunde als hobby.