Datum: Spreker: Onderwerp:
za  04-feb Lezing Hans van den Berg
De blik naar binnen, Mercurius en Venus
  Voor het ruimtevaarttijdperk was er maar weinig bekend over de twee binnen planeten. Hoeveel wijzer zijn wij sindsdien geworden? En hoeveel moeite kostte het om er te komen.
       
za  11-feb Lezing Henk Mink Van Apollo naar Artemis
  8+: In de komende jaren wil NASA de eerste astronauten op de maan laten landen sinds 1972, inclusief de eerste vrouw die naar het maanoppervlak reist.  In de voetsporen van het Apollo-programma, zou deze 21e-eeuwse maancampagne, Artemis genaamd, de mensen al in 2025 naar het oppervlak van de maan kunnen terugbrengen.
       
za  18-feb Knutselen Lisa bruin Knutselen met Lisa februari
  8+: Niemand weet wat Lisa nu weer verzint om met de kinderen van jeugdgroep te kunnen knutselen missschien wel een raket of hoepelen met de ringen van saturnus, we hebben geen idee.
       
vr  24-feb Sterrenwacht open   19:30-22:00             Landelijke Sterren kijkdagen 
  Geen jeugdgroep maar de kinderen zijn natuurlijk wel welkom!
Op vrijdagavond, tussen 19:30- 22:00, is  Sterrenwacht Saturnus tijdens de landelijke sterren kijkdagen geopend. Belangstellenden kunnen met eigen ogen door de telescopen naar de sterrenhemel kijken. Bij slecht weer is er een alternatief programma met informatie over sterrenkunde als hobby.
       
za  25-feb Sterrenwacht open                               Landelijke Sterren kijkdagen
  Geen jeugdgroep maar de kinderen zijn natuurlijk wel welkom!
Op zaterdagmiddag, tussen 13:30- 17:00, en op zaterdagavond tussen 19:30 - 22:00 is  Sterrenwacht Saturnus tijdens de landelijke sterren kijkdagen geopend. Belangstellenden kunnen met eigen ogen door de telescopen naar de sterrenhemel kijken. Bij slecht weer is er een alternatief programma met informatie over sterrenkunde als hobby.
       
zo  26-feb Sterrenwacht open                             Landelijke Sterren kijkdagen 
  Geen jeugdgroep maar de kinderen zijn natuurlijk wel welkom!
Op zondagmiddag, tussen 13:30- 17:00, en op zondagavond tussen 19:30 - 22:00 is  Sterrenwacht Saturnus tijdens de landelijke sterren kijkdagen geopend. Belangstellenden kunnen met eigen ogen door de telescopen naar de sterrenhemel kijken. Bij slecht weer is er een alternatief programma met informatie over sterrenkunde als hobby.