Sterren kijken

Kinderen die alles willen weten over sterrenkunde en ruimtevaart zijn op zaterdagavond welkom bij Sterrenwacht Saturnus.

Wij hebben een jeugdgroep 8+ voor kinderen van 8 jaar en ouder

Onder leiding van een ervaren team, wordt de kinderen op een leuke en informatieve manier van alles geleerd over sterrenkunde.
Ouders kunnen, als ze dat willen, bij het programma aanwezig zijn.

Jeugdgroep 8+

Kinderen van ~8 jaar en ouder kunnen bij de jeugdgroep 8+ op zaterdagavond, tussen 19:00 en 20:00 uur, van alles leren over sterrenkunde.  Als het 's avonds donker en helder is staan er sterren en planeten aan de hemel en nog veel meer? Heb jij daar wel eens naar willen kijken? Zou je meer willen weten over sterrenkunde en ruimtevaart? Kijk maar eens naar de activiteiten van jeugdgroep 8+ en naar de foto's in het Fotoboek. Wij vertellen niet alleen over sterrenkunde, ongeveer 1x per maand is er voor de jeugdgroep 8+ ook een knutselavond, misschien kan je zelfs je eigen raket bouwen.
Bij helder weer kan je, onder begeleiding, door de telescoop naar de sterren kijken. Wil je meer weten? Kom gerust eens langs met je ouders, op zaterdagmiddag of zaterdagavond,  dan vertellen wij je meer over de jeugdgroepen en misschien willen ze zelf ook wel eens naar de sterren kijken. Kijk in het rooster jeugdgroep 8+ voor meer informatie. Tot zaterdag!