Sterren kijken

Kinderen die alles willen weten over sterrenkunde en ruimtevaart zijn op zaterdagavond welkom bij Sterrenwacht Saturnus.
Wij hebben een jeugdgroep voor kinderen van 8 jaar en ouder.

Onder leiding van een ervaren team, worden de kinderen op een leuke en informatieve manier van alles geleerd over sterrenkunde.
Ouders kunnen, als ze dat willen, bij het programma aanwezig zijn.

Jeugdgroep 8+

Kinderen van ongeveer 8 jaar en ouder kunnen bij de jeugdgroep 8+ op zaterdagavond, tussen 19:00 en 20:00 uur, van alles leren over sterrenkunde. Als het 's avonds donker en helder is staan er sterren en planeten aan de hemel en nog veel meer! Heb jij daar wel eens naar willen kijken? Zou je meer willen weten over sterrenkunde en ruimtevaart? Kijk maar eens naar de activiteiten van jeugdgroep 8+!

Wij vertellen niet alleen over sterrenkunde, 1x per maand is er voor de jeugdgroep ook een knutselavond, dit is voor alle leeftijden. 
Maak bijvoorbeeld je eigen zonnestelsel, een waterraket (die je ook echt kunt lanceren!) of maak je eigen sterrenbeeld. Elke maand weer wat anders!
Bij helder weer kan je, onder begeleiding, door de telescoop naar de sterren kijken.

Wil je meer weten? Kom gerust eens langs met je ouders, op zaterdagmiddag of zaterdagavond,  dan vertellen wij je meer over de jeugdgroep!
Kijk in het rooster jeugdgroep 8+ voor meer informatie. Tot zaterdag!