25.01.2020
Lieve kinderen van de jeugdgroep,
Wat was het weer gezellig druk vanavond! Met maar liefst 10 kinderen gingen wij een space shuttle bouwen.
Van closetrollen, keukenrollen en karton gingen jullie goed de instructies volgen. De mooiste creaties zijn weer gemaakt zoals je op de foto kunt zien! Jullie waren zelfs zo geconcentreerd bezig dat het helemaal stil was!
De eerstvolgende knutselavond is op 22 februari. Omdat ik half februari ben uitgerekend van mijn eerste kindje ben ik daar hoogstwaarschijnlijk niet bij. Mijn moeder zal deze avond samen met Theo overnemen dus de knutselavond gaat gewoon door! Tot snel! Groeten, Lisa.

Beste kinderen van de jeugdgroep,
14 december gingen wij kerstkaarten maken zodat jullie deze konden versturen! Met verschillende stickers, glitters, knutsel creaties kwamen prachtige kaarten tot stand.
Jullie mochten zoveel mogelijk kaarten maken als jullie wilde en er zijn er een hoop gemaakt.
Ook kwam Miranda van de kinderkrant bij ons langs vanavond. Zij ging jullie vragen stellen over de knutselavonden en de sterrenwacht zelf en mochten op de foto met jullie favoriete foto. Jullie krijgen allemaal jullie eigen editie van deze krant die in januari uitkomt. Natuurlijk komt deze ook bij de sterrenwacht te liggen.
Dit was de laatste knutselavond van 2019. Ik wens jullie een gezellige en mooie kerst en al het beste voor het nieuwe jaar! De volgende knutselavond is 25 januari.
Tot dan! Groeten, Lisa

23 november was er weer een knutselavond voor de jeugdgroep van de sterrenwacht!
Met de feestdagen in aantocht gingen we alvast versieringen maken voor in de kerstboom. Met piepschuim, verf en glitters maakte jullie de mooiste kerstballen en andere decoratie voor in de boom. 
Sinterklaas is ook weer in het land en we hadden zelfs een pietje op bezoek!
Tot de volgende keer!
Groeten,
Lisa

Beste kinderen en ouders,
Afgelopen knutselavond gingen we raketten maken!
Dit gingen we doen met petflessen. Jullie hebben ze mooi beschilderd en gedecoreerd! Wil je weten hoe je jouw raket kunt lanceren? Klik dan op de link hiernaast: Waterraket-bouwen.pdf

De eerstvolgende knutselavond is op zaterdag 23 november, 19:00u. Het lijkt mij leuk om versieringen te maken voor in de kerstboom! Dit kan natuurlijk van alles zijn. Van sterren en planeten naar satellieten en raketten. Dus hebben jullie iets in huis wat je hiervoor kunt gebruiken (karton, papier etc.) neem het mee!
Tot dan! Groeten,
Theo, Ennie & Lisa

Beste kinderen en ouders,
De eerste knutselavond bij de sterrenwacht was een groot succes!
Met 9 enthousiaste kinderen gingen we een planeten mobiel maken.
Met verf en stiften gingen we de verschillende planeten inkleuren en zijn er ware kunstwerken uitgekomen!
De eerstvolgende knutselavond is zaterdag 26 oktober om 19:00 uur en is er unaniem gekozen om een raket te gaan maken!
Nemen jullie voor de volgende knutselavond petflessen en kurken mee? Dan zorgen wij voor de decoratie en instructies! Ik vond het erg leuk en gezellig! Tot dan!

Groeten,  Lisa & Theo